Woonstichting 't Heem

Woonstichting 't Heem verhuurt woningen in Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel. We ontwikkelen bovendien samen met belanghouders moderne en duurzame woningen en gebouwen. Dit doen we voor mensen met een beperkt inkomen. Uitgangspunt bij al onze activiteiten en diensten is dat de wens van onze klanten voorop staat. We zijn een kleine, betrokken organisatie die sterk is geworteld in de dorpen. Daar zijn we trots op. Woonstichting 't Heem staat voor prettig wonen in uw dorp! Als kleine woningcorporatie zijn we thuis in de dorpen, waar we kwalitatief goede en betaalbare woningen verhuren voor verschillende doelgroepen. Een aanzienlijk deel van onze woningen is bij uitstek geschikt voor ouderen.