Inschrijven voor een huurwoning

Wilt u verhuizen naar een huurwoning van Woonstichting ’t Heem? Om op huurwoningen van 't Heem te reageren, schrijft u zich in bij Woning in Zicht. Op de website van Woning in Zicht staan niet alleen de woningen van 't Heem, maar ook van andere woningcorporaties. Zo ziet u het woningaanbod in de omgeving bij elkaar staan en heeft u meteen een overzicht van welke woningen beschikbaar zijn. 

Woonstichting 't Heem verhuurt woningen in Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel. Ook verhuren wij nieuwbouwappartementen in woon- en zorggebouwen Haarensteyn in Haaren en Leyenhof in Helvoirt. Al onze te huur staande woningen staan op de website van Woning in Zicht.

Hoe schrijft u zich in?

U schrijft zich via de website van Woning in Zicht (www.woninginzicht.nl) in als woningzoekende. Dit kan als u 18 jaar of ouder bent en in Nederland mag wonen. Een inschrijving kost 13 euro.
Na inschrijving ontvangt u via e-mail een inschrijfbewijs. Controleer regelmatig of de gegevens nog kloppen. Zijn de gegevens niet juist, dan kan dat leiden tot het intrekken van een woningaanbieding. Wijzigingen kunt u eenvoudig doorvoeren via Mijn WiZ.

Wat heeft u nodig?

Ongeveer 10 minuten de tijd
om gegevens in te voeren en een zoekprofiel aan te maken.


Gegevens over uw verzamelinkomen
Inkomensgegevens van alle gezinsleden die ouder zijn dan 18 jaar (niet zijnde meeverhuizende kinderen). Het verzamelinkomen staat op de inkomensverklaring die u opvraagt bij de Belastingdienst (via 0800 0543). U moet de inkomensverklaring(en) toevoegen aan uw inschrijving voordat u kunt reageren op woningen.

De bankpas
Inschrijven kost €13,-. Elk jaar kunt u de inschrijving voor € 11,- verlengen. Betalen kan via iDEAL of een eenmalige machtiging.