Ik zoek een woning

U zoekt een woning. 't Heem verhuurt eengezinswoningen en etagewoningen, daarnaast verhuren we woningen die specifiek geschikt zijn voor ouderen en woningen gericht op mensen die zorg nodig hebben. Indien gewenst is in de woning zorg mogelijk van Zorgstichting 't Heem (www.zorgstichtingtheem.nl). Onze woningen staan in de dorpen Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel. Ook verhuren we garages en bedrijfsruimtes.

Daarnaast bieden we regelmatig huurwoningen te koop aan. Voor meer informatie hierover, neemt u contact met ons op.

Zoekt u een huurwoning in één van de dorpen waarin 't Heem actief is? U kunt zich hiervoor inschrijven

Bent u al huurder van 't Heem, maar zoekt u een andere huurwoning? Van woning ruilen met een andere huurder kan de oplossing zijn. Meer informatie en voorwaarden leest u op de pagina Verhuizen.

Wenst u meer informatie, neem dan contact op met onze woonconsulenten op ons algemene telefoonnummer 013 - 522 9200 of via info@remove-this.woonstichtingtheem.nl

Toegankelijke woning

't Heem biedt ook zogenaamde 'toegankelijke woningen' aan. Dit zijn woningen die aangepast zijn voor een rolstoel en/of rollator. Dit kan een seniorenwoning zijn, maar ook een reguliere woning waarin aanpassingen zijn verricht.

Woningzoekenden met een Wmo-indicatie komen voor deze woningen in aanmerking. Maar wanneer een toegankelijke woning vrij komt en geen woningzoekenden met een Wmo-indicatie reageren, dan wordt de woning aangeboden aan woningzoekenden van 55 jaar en ouder. 't Heem heeft bepaalde woningen aangemerkt die bij uitstek geschikt zijn voor woningzoekenden van 65 jaar en ouder. Wanneer het een dergelijke woning betreft, wordt dit in de advertentie vermeld. Voor meer informatie over hoe u voor een toegankelijke woning in aanmerking kunt komen, kunt u terecht op de website van Woning in Zicht.