Ik ben huurder

We vinden het belangrijk dat u prettig woont in uw huurwoning. Wilt u iets veranderen in uw huis? Wij bespreken dat graag met u. Bovendien zorgen we dat eventuele reparaties snel uitgevoerd worden en dat we storingen direct oplossen. Ervaart u overlast in uw woonomgeving? Laat het ons weten, mogelijk kunnen we hier iets in betekenen. We vinden het belangrijk het wonen voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

Mogelijk vindt u het fijn om extra sleutels te bestellen voor uw huurwoning. Heeft u een gecertificeerde sleutel? Deze bestelt u bij met het sleutelbestelformulier.

Wilt u meer weten over de huur, hoe u wijzigingen kunt doorgeven of wat de afspraken zijn over reparaties en onderhoud? Klikt u dan op een van de onderwerpen rechts in dit scherm. Ook kunt u altijd kijken bij de meest gestelde vragen of contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Huurovereenkomst

De afspraken die u met 't Heem heeft gemaakt over het huren van uw woning zijn vastgelegd in de huurovereenkomst. Hierin vindt u onder meer welke persoon of personen als huurder zijn geregistreerd, de ingangsdatum van de huur en de huurprijs. Hier vindt u een voorbeeld huurovereenkomst.

Aan de huurovereenkomst zijn algemene voorwaarden verbonden, die in principe gelden voor alle huurders. Klikt u op de link voor de op dit moment geldende algemene voorwaarden.